Палац спорту, можливо, буде. Але невідомо де

1286 0

Ми у соцмережах:

Палац спорту, можливо, буде. Але невідомо де

Рівне, вважають депутати облради, потребує сучасного Палацу спорту. Адже нинішнє приміщення обласної спортшколи переповнене — діти там займаються з самого ранку і до пізнього вечора. Крім того, професійні спортивні команди також не мають належних умов для тренування і проведення турнірів.

Рівне, вважають депутати облради, потребує сучасного Палацу спорту. Адже нинішнє приміщення обласної спортшколи переповнене — діти там займаються з самого ранку і до пізнього вечора. Крім того, професійні спортивні команди також не мають належних умов для тренування і проведення турнірів. Кажуть, що для будівництва нової спортивної споруди вже й інвестори були, однак відсутність безкоштовної земельної ділянки, яка тепер, згідно з законом, може надаватися в оренду винятково через аукціон, псувала бажаючим усі плани. Та нещодавно обласна влада таки знайшла спосіб, як виділити під будівництво землю без торгів — цікава пропозиція народилася в голові депутата облради Олега Хомича, який її й озвучив своїм колегам під час сесії облради. — Якщо без аукціону не можна відвести ділянку для будівництва Палацу спорту для інвесторів, — сказав пан Хомич, — то давайте тоді збудуємо споруду для нашого комунального закладу — обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Вона і буде Палацом спорту. В такому разі надати землю у користування без аукціону можна, бо ділянки під дитячі та юнацькі бюджетні споруди виділяються винятково у постійне користування. Хай адміністрація порахує, якою за розміром має бути ця будівля, на скільки глядацьких місць, яка земельна ділянка для цього потрібна. Голові Рівненської облдержадміністрації Віктору Матчуку ідея сподобалася: — Такий варіант я підтримую, це рішення потрібно приймати. Це відкриє дорогу в питанні будівництва обласного Палацу спорту. Але майбутній Палац ОДЮСШ може бути збудований не біля Пагорба Слави. Є й інші варіанти, — зауважив пан Матчук.

Довідка РВ Ще в серпні 2007 року обласна рада зверталася до Рівненської міськради з проханням виділити земельну ділянку площею 6 гектарів на вул. Костромській неподалік монумента Слави під спорудження у Рівному обласного Палацу спорту. Голова облради Олександр Данильчук тоді запевняв, що 3-6 мільйонів гривень на це будівництво пообіцяло Міністерство у справах молоді та спорту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також