Пало санто для очищення від негативу

907 0

Ми у соцмережах:

Пало санто для очищення від негативу

Пахощі широко застосовуються для очищення простору від негативних енергій. Одними із пахощів з потужними очисними та захисними властивостями є Пало санто – дерево, що росте в тропічних лісах Південної Америки.

 Назва «Пало санто» у перекладі з іспанської означає «святе дерево». Воно отримало його завдяки своїм унікальним властивостям. Щоб переконатися в силі натуральних пахощів, варто купити Пало санто в  - магазині з величезним асортиментом натуральної ароматичної продукції.

Пало санто для очищення від негативу

Це дерево має безліч корисних властивостей, які здатні нейтралізувати негативну енергію. Пахощі очищають від негативу і гармонізують не тільки навколишній простір, а й духовну складову людини. Ось кілька їх корисних властивостей:

Очищення енергетичних полів. Пало санто очищує ауру та нейтралізує негативну енергетику. Його природна сила дуже велика, тому воно відмінно підходить для видалення таких сильних деструктивних програм, як псування.

Медитативні властивості. Аромат святої деревини чудово підходить для медитації. Він допомагає зосередитися і глибше поринути у власну свідомість.

Здатність знімати стрес. Деревний аромат заспокоює нервову систему, знижує рівень стресу та тривожності. Він допомагає позбутися нав'язливих думок та страхів.

Ароматизація повітря. У пахощів приємний деревний запах, з ненав'язливими освіжаючими і терпкими нотками.

Антибактеріальні властивості. Містить ефірні олії, які мають антибактеріальні властивості і знищують бактерії, що знаходяться в повітрі.

Як вибрати і правильно використовувати Пало Санто


Щоб пахощі дійсно дали той результат, на який Ви очікуєте, важливо його правильно вибрати і використовувати. Найбільшою силою володіють натуральні пахощі без синтетичних домішок. Вони можуть продаватися у вигляді брусків деревини або ароматичних конусів. Обидва типи пахощів призначені для спалювання та обкурювання.

Пало санто можна використовувати для очищення будинку різними способами. Найбільш простий та ефективний – запалити брусочок або ароматичний конус та пройти з ними по кімнатах. Важливо, щоби під час цього домашнього ритуалу Вам ніхто не заважав. Найкраще проводити очищення, коли у будинку нікого немає.

Також священне дерево можна використовувати як оберіг. Невеликий брусочок деревини, поміщений у скляну капсулу, допоможе захиститись від спрямованого на Вас негативу та зла.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також