«Парагвайське диво»: померла дитина «воскресла» на похороні

1870 0

Ми у соцмережах:

 «Парагвайське диво»: померла дитина «воскресла» на похороні

Хлопчик, який народився на 16 тижнів раніше від призначеного терміну в одній з лікарень Парагваю, був визнаний мертвим, але опритомнів через кілька годин, перед похованням.

Коли дитина народилася, вона важила всього 500 грамів, повідомив доктор Ернесто Вебер, глава педіатричного відділення державної лікарні Асунсьйона. «Дитина не рухалася, у неї фактично не було ніяких дихальних рефлексів, ми також не чули биття серця. У результаті ми визнали цього передчасно народженого 24-тижневого зародка мертвим», — розповів лікар. Родина дитини вже одержала сертифікат про смерть і картонну коробку як тимчасову труну. Але коли родина забрала хлопчика з лікарні для підготовки до жалобної церемонії, сталося неймовірне. ”Я відкрила коробку, дістала звідти дитину, і вона заплакала, — розповіла одна з родичок хлопчика Ліліана Алваренга. — Потім вона почала ворушити ручками, ніжками, і я дуже злякалася. Ми всі дуже злякалися». Дитина поміщена в спеціальний інкубатор, за словами медиків, її стан стабільний. Лікарня розслідує обставини цієї надзвичайної події.

”Ожилі мерці” Це не перший випадок, коли визнані померлі люди згодом «оживали». Так, у серпні 2007 року в двох лікарнях Аргентини протягом двох днів медики констатували смерть пацієнтів, які потім отямилися у моргах. Причому один з них, немовля, залишився живий і через те, що морозильна установка в морзі не функціонувала належним чином. У жовтні 2005 року 73-річний пенсіонер з італійського міста Мантови зненацька ожив через 35 хвилин після того, як лікарі констатували його смерть внаслідок зупинки серця. А інший італійський пенсіонер отямився в труні і попросив води, коли вже все було готове до жалобної церемонії. У липні 2004 року неймовірний випадок стався у Великобританії. Англійським лікарям вдалося в буквальному значенні слова оживити 2-річного хлопчика, який втонув, через 7 годин після його смерті. Маленький Джо Тауі впав у ставок, розташований у садку біля його будинку. У січні 2004 року унікальний випадок був зафіксований лікарями в північному індійському штаті Харіяна: там індієць повернувся до життя, провівши кілька годин у холодильнику моргу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також