Паралімпійцям Рівненщини вручили сертифікати на грошові допомоги

1269 0

Ми у соцмережах:

Паралімпійцям Рівненщини вручили сертифікати на грошові допомоги

Спортсмени упродовж місяця виборювали першість на міжнародних аренах, де завоювали 16 медалей і тепер отримали сертифікати на виплату грошової допомоги.

 - Наші паралімпійці змагалися у чемпіонаті Європи зі спортивних танців на візках у Польщі. Також взяли участь у складі національної збірної у чемпіонатах світу з пауерліфтингу та дзюдо. Результат просто неймовірний. На міжнародних аренах постійно здіймався прапор України, - зазначив заступник голови ОДА Олександр Корнійчук під час зустрічі з вихованцями Рівненського регіонального «Інваспорту».

Поділився враженнями від боротьби на чемпіонаті й тренер спортсменів Михайло Романкевич:

- Змагання з парадзюдо у Португалії були надзвичайно напруженими та запеклими. Участь брали 42 команди. Проте окрім індивідуальних перемог Олександра Назаренка та Ірини Гусєвої, наші спортсмени у командних змаганнях вибороли срібло.

Окрім того, аж 12 нагород привезли рівненські паралімпійці з чемпіонату світу з пауерліфтингу в Єгипті. Як розповідає тренер спортсменів, керівник рівненського «Інваспорту» Андрій Демчук, не було рівних Галині Галінській та Ользі Чайковській. У змаганнях серед ветеранів вони посіли І місця з пауерліфтингу та жиму лежачи.

Прес-служба РОДА повідомила, що усім переможцям міжнародних змагань вручили сертифікати про призначення одноразових грошових винагород.

Їх отримали чемпіон Європи зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Іван Сівак, чемпіони та призери чемпіонату світу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору Ольга Каплун, Ольга Чайковська, Галина Галінська, Світлана Коробкова, Роман Куров, також тренери Андрій Демчук, Олександр Фесовець та Вадим Полюхович.

Окрім того, сертифікати вручили чемпіонам та призерам чемпіонату світу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору Олександру Назаренку, Ірині Гусєвій, Олександру Помінову , їхньому тренеру Михайлу Романкевичу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також