Парк Хомко віддав приватній фірмі

848 0

Ми у соцмережах:

Парк Хомко віддав приватній фірмі

Парк біля БК "Хімік" у Рівному міська влада віддала на обслуговування компанії "Рівне Дім Сервіс". До осені. Якщо рівняни оцінять роботу позитивно, угоду з фірмою продовжать, якщо ні — повернуться до послуг ЖКП.

Парк біля БК "Хімік" у Рівному міська влада віддала на обслуговування компанії "Рівне Дім Сервіс". До осені. Якщо рівняни оцінять роботу позитивно, угоду з фірмою продовжать, якщо ні — повернуться до послуг ЖКП. Микола Ніколайчук, директор "Рівне Дім Сервіс":

— Я сам напросився обслуговувати цю територію замість міських комунальників, бо мешкаю у цьому районі і мені набридло бачити його неохайним. Сказав, що робитиму це за таку саму ціну, але краще. Ми пофарбували смітнички, встановили лавочки і металеву огорожу біля контейнерів для сміття, постійно доглядаємо газони і прибираємо доріжки. Два тижні тому встановили при дорозі біля озерця шлагбауми, щоб приватні авто з боку Соборної не заїжджали, а тепер ще й обмежувачі руху поставимо. Дошкуляють нам хіба хулігани, які псують речі, розкидають сміття з урн, ламають огорожу, уже двічі розбивали фонтан. Але думаю, що ми справимося: зламають одне — поставимо два.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також