Парк ім. Шевченка та вулиця Драгоманова: бібліотекарі запрошують пройтися Рівним

631 0

Ми у соцмережах:

Парк ім. Шевченка та вулиця Драгоманова: бібліотекарі запрошують пройтися Рівним

Екскурсії відбудуться 11 червня о 13:00.

 - Друзі, запрошуємо всіх охочих на недільні пішохідні тематичні екскурсії: вул. Михайла Драгоманова та парк ім. Тараса Шевченка! Це щотижневі екскурсії різними локаціями Рівного! Вартість екскурсії з однієї людини – 10 гривень, для дітей та школярів безкоштовно! - повідомили у Рівненській обласній науковій бібліотеці.

Під час подорожі ви дізнаєтеся, що вулиця Драгоманова - одна з найстаріших вулиць Рівного. Частина її пролягає на місці колишнього палацово-паркового ансамблю володарів міста князів Любомирських та висадженого їм на втіху тополевого саду. На цій вулиці збереглися будинки колишньої чоловічої гімназії, Повітової каси хворих, Оранжереї князів Любомирських та військовий бункер Еріха Коха.

 В програму екскурсії парком ім. Т.Г. Шевченка входить: історія створення парку, князі Любомирські, план Рівного архітектора Бургіньйона, «Палацик на Гірці», походження назви «Грабник», «Великі Волинські торги», перші атракціони, танцювальні майданчики, літні естради, історичні стежки, пам’ятники та пам’ятні знаки, «Таємничі підземелля Рівного».
 - Ви будете мати нагоду прогулятись парком серед віковічних дерев, трохи дізнатися про ландшафт і рослинний світ парку. Збір групи - Рівненська обласна бібліотека (біля фонтана) за адресою: вул. Олександра Борисенка, 6. Тел. для довідок: +38 067 360 7427.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також