Пасажира витягали з понівеченого авто у Дубенському районі (ФОТО)

1224 0

Ми у соцмережах:

Фото - ГУ ДСНС у Рівненській області, обласної поліції

Чоловіка затисло всередині.

Учора на Дубенщині рятувальники деблокували постраждалого чоловіка з автомобіля, який потрапив у ДТП. Повідомлення про пригоду на Київ-Чоп надзвичайники отримали учора о 18:16. Це сталося поблизу села Молодаво.

 - Рятувальники, що прибули на місце, побачили, що у деформованому автомобілі Mercedes Sprinter затисло пасажира. За допомогою аварійно-рятувальних інструментів деблокували чоловіка 1997 року народження та передали медикам, - повідомили в ГУ ДСНС Рівненщини.
 
 Подробиці учорашньої ДТП розповіли в обласній поліці. За кермом «Mercedes-Benz Sprinter» був 27-річний дубенчанин.
 
- Рухаючись правою смугою, він не врахував дорожню обстановку, проігнорував вимоги дорожніх знаків та врізався у автомобіль дорожньої служби «Iveco», що стояв у попутному напрямку, оскільки на цій ділянці проводиться ремонт покриття. Від удару «Iveco» протаранив відбійник та з’їхав у кювет.
 
У водія буса — закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом ноги. Пасажир, 27-річний житель Тараканова із політравмою у реанімації
 
 Медична допомога знадобилась і водієві автомобіля «Iveco», 41-річному жителю села Верба. Його після обстеження відпустили.
 
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також