В усіх автобусах Костополя камери слідкуватимуть за водієм та пасажирами

975 0

Ми у соцмережах:

В усіх автобусах Костополя камери слідкуватимуть за водієм та пасажирами

На усіх міських автобусних маршрутах Костополя буде повністю відремонтовано дороги, на ділянках, де немає асфальту, дороги заасфальтують. Буде також облаштовано зупинки у місцях, де вони ще не відремонтовані. До кінця серпня автобуси їздять у тестовому режимі, аби відкоригувати маршрути та графіки руху так, щоб було найбільш оптимально і для пасажирів, і для надавача цієї послуги.

Як повідомив керівник «Костопількомунсервісу» Ігор Онищук, автобуси на маршрутах №1, №2 та №6 курсують щодня без вихідних, на маршрутах №3 і №4 – щодня, крім суботи та неділі, оскільки у вихідні пасажиропотік на цих маршрутах дуже малий. У разі, якщо пасажирів з настанням осені стане більше, графік буде змінений.

Тим часом «Костопількомунсервіс» працює над облаштуванням усіх автобусів відеонаглядом. Одна камера буде спрямована на водія, який також продає талони на проїзд, інша – на салон. Задля економії коштів кондукторів на міські автобуси не набиратимуть.

У наступному році, як розповів в.о.першого заступника міського голови Костополя Олексій Кособуцький, міська рада розробить і запровадить власну муніципальну систему надання пільги на проїзд у міському громадському транспорті. Пільговики отримають спеціальну картку з визначеною кількістю пільгових поїздок. З часом також планують запровадити також електронний квиток, повідомляє Костопільська міська рада. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також