Пасажирів неприємно вразив аеропорт у Рівному

1844 0

Ми у соцмережах:

Пасажирів неприємно вразив аеропорт у Рівному

Своїми враженнями від рівненського аеропорту поділилася юристка, громадська активістка та сімейна радниця Ліана Диновська.

Як видно із її Facebook,  Диновська разом із донькою летять на відпочинок в Єгипет, бо лише туди літають нині літаки з Рівного. Юристка повідомила, що це один з найкращих подарунків в день професійного свята, яке до речі, відзначали в Україні 8 жовтня.

- Затримка більше, ніж на годину. Через півгодини від того часу, коли мав вилетіти літак, почали його заправляти. Не знаю, яка причина такої затримки, але в залі холодно, є люди з дітьми. Місця, де можна випити гарячого чаю, теж немає. Хоч виліт лише один раз на тиждень, але до нього підготуватись не встигли. А для людей - це втрачені кошти, оскільки втрачаються дні, за які теоретично оплачують люди. Ну поки не приємні вже враження, хоча було б дуже зручно літати з міста, отримуючи якісну послугу.

Трохи пізніше Ліана Диновська поділилась зі своїми підписниками вже враження від польоту на відпочинок:  "З м. Рівне дуууже зручно літати на відпочинок! Я хвилювалася, проте даремно. Літак гарно стартує і сідає, страху немає! Враховуючи наскільки це зручно- раджу обирати вильоти з нашого міста! Персонал дуже привітний!".

І розмістила кілька фото, зроблених з літака.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також