Патрульні на Рівненщині затримали хуліганів, які чіплялися до людей

1247 0

Ми у соцмережах:

Фото - патрульна поліція Рівненщини

Ображали всіх навколо, а тепер матимуть проблеми.

- Учора, близько 23-ї години, дубенські патрульні помітили на АЗС на вулиці Грушевського скупчення людей. Інспектори вирішили дізнатися, що сталося. Коли ж патрульні приїхали на місце, то виявили двох чоловіків, які були у п'яному вигляді, чіплялися та лаялися до громадян, на зауваження не реагували, - розповідають у патрульній поліції Рівненщини.
 
Поліцейські затримали чоловіків та склали на них адмінматеріали.
 
Ще один схожий випадок трапився на автодорозі Устилуг — Луцьк — Рівне. Під час патрулювання на зупинці громадського транспорту, поблизу Карпилівки, інспектори помітили чоловіка, який чіплявся до двох жінок.
 
- Патрульні відразу відреагували та зупинилися. Як розповіли жінки, невідомий чоловік чіпляється та лається до них. У присутності поліцейських він продовжив зухвало ставитися до жінок та нецензурно виражався в бік них, курив цигарки, на зауваження припинити свої дії не реагував. Патрульні затримали його.
 
Поліцейські виявили у нього дивні пристрої, ймовірно, для вживання наркотичних речовин. 
 
На чоловіка інспектори склали кілька  адмінматеріалів - за дрібне хуліганство,  злісну непокору законній вимозі  поліцейського, появу в громадському місці у п'яному вигляді, двічі протягом року та ще й за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях.
 
Для зʼясування всіх обставин на місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також