Патрульні не взяли 300 доларів хабара

1792 0

Ми у соцмережах:

Патрульні не взяли 300 доларів хабара

Рівненським патрульним знову пропонують неправомірну вигоду.

"Шевроле Авео" патрульні зупинили на вулиці Шухевича у Рівному.  Під час спілкування з 33-річним водієм інспектори виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння та запропонували пройти перевірку в медичному закладі. Водій погодився. 

Прямуючи до медичної установи на Князя Володимира,  в службовому автомобілі на задньому сидінні водій запропонував патрульним неправомірну вигоду -  300 доларів США за непритягнення його до відповідальності за керування авто у стані сп'яніння. Зізнався, що напередодні вживав наркотичні речовини. Водію повідомили, що в його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого за статтею 369 Кримінального Кодексу України, тбто,  пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі та попередили, що все фіксується на нагрудні відеокамери. Також водію повідомили, що у випадку повторної пропозиці дачі  працівникам поліції неправомірної вигоди, про це повідомляєть на лінію 102 та  викличут слідчо-оперативну групу.

Водій на це застереження не зреагував. Вийшовши зі службового авто, став знову неодноразово обіцяв грошову винагороду, за те щоб його не не перевіряли на стан наркотичного сп'яніння та не складали адміністративні матеріали за відмову від проходження медичного огляду.

І патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а оскільки водій відмовився від перевірки, на нього склали протокол за керування в стані сп'яніння (по відмові). За фактом пропозиції неправомірної вигоди розпочали досудове розслідування, повідомляє патрульна поліція Рівненської області . 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також