Патрульні склали протокол на водія, який не пропустив швидку

3535 0

Ми у соцмережах:

Патрульні склали протокол на водія, який не пропустив швидку

Нагадаємо, що у суботу на вулиці Котляревського водій автомобіля КІА CEED допустив зіткнення з автомобілем Peugeot Boxer (карета швидкої), яка їхала на виклик про ДТП з потерпілими в Олександрію. Водій швидкої рухався із проблисковими маячками та сигналом.

Світлина від Патрульна поліція Рівненської області.

Патрульна поліція Рівненської області повідомила, що зіткнення відбулось через те, що легковик, який мав би пропустити медиків, не надав їм переваги у русі. У цій автопригоді, на щастя, ніхто не травмувався. На 44-річного винуватця автопригоди склали протокол за ст.124 (скоєння ДТП).

Патрульні також оприлюднили у Фейсбуці нагадування водіям, про те що спеціальний транспорт обладнаний проблисковими маячками та спеціальним звуковим сигналом має перевагу перед водіями інших автомобілів. Про це йдеться у пункті 3.2. Правил дорожнього руху – «у разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком або спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов’язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним автомобілів). На дорозі з розділювальною смугою цю вимогу повинні виконувати водії транспортних засобів, що рухаються в попутному напрямку».

- Дотримуйтесь Правил дорожнього руху та не наражайте себе та оточуючих на небезпеку! - радять патрульні.

До речі, поліція Рівненщини сьогодні показала відео з місця ДТП біля Олександрії, де двоє людей отримали травми, а водій легковика загинув. Саме туди мчала швидка допомога, яку не пропустив у Рівному водій КІА.

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також