У Бармаках затримали водія, який втікав від поліцейських, бо був п`яним

969 0

Ми у соцмережах:

алкотестер ледве не зашкалив

У неділю, близько 2-ї години ночі, поблизу села Бармаки інспектори помітили "Фольксваген", водій якого порушував правила дорожнього руху.

Поліцейські увімкнули проблискові маячки червоного кольору та подали звуковий сигнал для зупинки. Водій законну вимогу не виконав, виїхав на смугу зустрічного руху, ледь не здійснив лобове зіткнення з автомобілем, який рухався в зустрічному напрямку. Заблокувавши авто, інспектори його зупинили.
Під час спілкування патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти огляд на визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою газоаналізатора Alcotest Drager. Результат огляду позитивний і становить 2.42 проміле.
На 25-річного водія склали протокол за керування в стані сп'яніння, за створення аварійної ситуації та винесли постанову за керування транспортним засобом особою, яка не має такого.

За 9 місяців цього року рівненські патрульні склали 1012  протоколів за керування транспортним засобом у стані сп’яніння, повідомляє патрульна поліція Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також