Патрульні затримали «борця з корупцією та оргзлочинністю», який сів за кермо у стані наркотичного сп`яніння

2103 0

Ми у соцмережах:

Патрульні затримали «борця з корупцією та оргзлочинністю», який сів за кермо у стані наркотичного сп`яніння

Водій з ознаками наркотичного сп’яніння намагався видати себе за впливову особу. Це сталось сьогодні на автодорозі М-07 Київ — Ковель — Ягодин.

Сарненські патрульні помітили автомобіль ВАЗ із причепом, у якого не працювали габаритні ліхтарі. Охоронці порядку зупинили транспортний засіб.

Під час перевірки документів поліцейські дуже здивувалися, бо побачили не посвідчення водія, а посвідчення оперативного співробітника "Комітету по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю". Посвідчення мало ознаки підробки.
А пізніше патрульні з'ясували, що водій  взагалі не має права керувати таким транспортним засобом, тому що позбавлений такого права, повідомляє патрульна поліція Рівненщини.

Спілкуючись з водієм, інспектори помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Проте чоловік відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку.

На порушника патрульні склали два адмінматеріали: за керування транспортним засобом у стані сп’яніння повторно протягом рок та за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами. Для з‘ясування всіх обставин події та надання правової кваліфікації діям громадянина патрульні викликали слідчо-оперативну групу.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також