Патрульні затримали наркоманів, які кололися біля гуртожитку РДГУ, та ще трьох (ФОТО)

14591 0

Ми у соцмережах:

Патрульні затримали наркоманів, які кололися біля гуртожитку РДГУ, та ще трьох (ФОТО)

Тільки за останню добу патрульні мали справу з п’ятьма причетними до наркотиків правопорушниками: виготовляють, роблять ін’єкції, вживають таблетки, палять і розповсюджують. Серед них і ті двоє, яких помітили за процесом вживання біля гуртожитка одного з рівненських ВНЗ.

 Учора патрульним надійшов виклик, що на В‘ячеслава Чорновола на майданчику біля смітника неадекватно поводяться два чоловіки в наркотичному сп‘янінні. На місці охоронці порядку виявили двох 40-ка та 34-річного чоловіків, у яких виявили блістер із таблетками, які заборонені у вільному обігу. Цих же чоловіків, які ймовірно вживали наркотики, бачили біля одного з гуртожитків РДГУ. Слідчими відкрито провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Близько 9-ї вечора патрульні роти ТОР під час патрулювання на вулиці Ясній помітили велосипедиста. Чоловік намагався уникнути спілкування з охоронцями порядку й очевидно, не дарма. Під час поверхневої перевірки у 40-річного рівнянина виявили паперовий згорток із речовиною зеленого кольору рослинного походження зовні схожу на наркотичну.

Близько 1-ї ночі торівці виявили три згортки з речовиною, схожою на наркотичну у 19-річного юнака на вулиці Буковинський.

А близько 2-ї під час патрулювання на вулиці Будівельників екіпаж помітив підозрілого чоловіка, який щось викинув на землю, коли побачив службове авто. Згодом патрульні знайшли там 2 шкіряних чохлів, в одному з них знаходились 4 пакети з речовиною схожою на наркотичну, а в іншому — електронна вага. 32-річного чоловіка затримали.

В усіх випадках на місце викликали слідчих та забезпечували охорону місця подій. Відомості внесені до ЄРДР.

Зазначимо, що від початку поточного року, рівненські патрульні виявили 267 фактів зберігання, ймовірно, наркотичних речовин.

Наркоманія супроводжує різні форми злочинності, тому що, по-перше, з метою отримання наркотиків наркомани вчиняють тяжкі й особливо тяжкі корисливі й корисливо-насильницькі злочини: по-друге, часто злочин чиниться під безпосереднім впливом наркотиків на психіку.

Взаємозв’язок наркоманії та злочинності виявляється також у вчиненні протиправних дій, пов’язаних із незаконними операціями з наркотиками (виготовлення, зберігання, збут, придбання).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також