Патрульні затримали у Рівному шахрая

1842 0

Ми у соцмережах:

Патрульні затримали у Рівному шахрая

Вчора, близько 20-ї години, інспектори отримали повідомлення про те, що на вулиці Набережній невідомий чоловік попросив у потерпілого мобільний телефон для дзвінка і зник з ним в напрямку пожежної частини.

До місця події направились найближчі екіпажі патрульної поліції. Отримавши орієнтування з описом зовнішнього вигляду зловмисника, патрульні почали опрацьовувати прилеглу територію.

За декілька хвилин один з екіпажів патрульних на вулиці Соборній виявив чоловіка, який підпадав під орієнтування. На вимогу інспекторів зупинитись громадянин не реагував, а продовжував рух. Його наздогнали та затримали. При поверхневій перевірці у 25-річного чоловіка, виявили телефон 42-річного потерпілого, який впізнав у затриманому свого кривдника.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульна поліція Рівненщини радить: якщо у вас сталася подібна ситуація, намагайтеся опанувати себе і запам'ятати будь-які особливості одягу, зовнішності (татуювання, особливі прикмети), поведінку нападників та одразу телефонуйте на лінію 102. Чим швидше інформація про злочин надійде в поліцію, тим більше шансів, що порушники будуть спіймані, а викрадене майно повернуто законному власнику. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також