Патрульні зловили 10 нетверезих водіїв, серед них є неповнолітній

1446 0

Ми у соцмережах:

Патрульні зловили 10 нетверезих водіїв, серед них є неповнолітній

Упродовж вихідних патрульні склали 10 протоколів за керування в стані сп'яніння. В усіх випадках водіїв відстороняли від керування.

Сьогодні вранці, близько 4-ї години, на автомобільній дорозі М-06 біля Козина патрульні зупинили автомобіль Ford Focus. Він рухався з порушенням ПДР, а саме — в темну пору доби не був освітлений номерний знак. Як з'ясувалось, водію не виповнилось 18-ти років та він не отримував посвідчення водія. На додаток, водій мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, драгер показав — 1, 11 проміле.
На водія склали протоколи за керування в стані сп'яніння,  за керування особою, яка не має права керування та за  неосвітлений номерний знак.
Ще одного водія без відповідних документів патрульні виявили вранці в центрі міста. Він їхав автомобілем ВАЗ тротуаром і його зупинили. 27-річний водій, вже позбавлений судом права кермування, мав явні ознаки наркотичного сп'яніння, але від освідування відмовився. На нього склали протокол за керування в стані сп'яніння, повторність, по відмові та постанову за ч.4 ст.126 (керував, будучи позбавленим такого права) КУпАП об‘єднано з ч.1 ст.122 (за рух по тротуару) КУпАП


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також