Патрульні знайшли іноземця у кюветі

1750 0

Ми у соцмережах:

Патрульні знайшли іноземця у кюветі

У своїй «Тойоті» чоловік пробув там декілька днів, бо через травму не зразу зміг вийти з авто. Оскільки мобільна мережа на цій ділянці Рокитнівського району була відсутня, не зміг покликати нікого на допомогу

У четвер, близько 18-ї години, патрулюючи на автомобільній дорозі Київ-Ковель-Ягодин неподалік села Дерть Рокитнівського району,  патрульні помітили в кюветі «Тойоту».

У салоні автомобіля знаходився водій, котрий мав значні ушкодження. Патрульні одразу надали першу домедичну допомогу та викликали швидку.

71-річний водій з Литви, який розмовляв російською мовою, повідомив інспекторам, що заснув під час руху та не впорався з керуванням.  У транспортному засобі чоловік знаходився декілька днів, через травму не зразу зміг вийти з авто, а мобільна мережа була відсутня.

Патрульні  повідомили родичам травмованого чоловіка про те, що з ним сталось, та викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка госпіталізували до райлікарні, повідомила РВ речниця патрульної поліції Рівненщини Наталія Воєвода.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також