Патрульні знайшли у позашляховику та у трьох рівнян наркотики

1048 0

Ми у соцмережах:

Патрульні знайшли у позашляховику та у трьох рівнян наркотики

Учора ввечері під час патрулювання на автовокзалі патрульні зупинили автомобіль Toyota Prado. 37-річний водій помітно нервував під час спілкування, тому патрульні провели поверхневу перевірку, під час якої виявили пристрої для вживання наркотичних речовин та пакунки з ймовірно наркотичними речовинами.

Пізніше слідчо-оперативну групу патрульні роти тактико-оперативного реагування викликали на Фабричну. 27-річний рівнянин поводився підозріло. Під час поверхневої перевірки у нього виявили 3 пачки з-під цигарок, в яких знаходились металеві трубки з нашаруванням білої порошкоподібної речовини. Згодом слідчі вилучили в чоловіка, який уже мав проблеми із законом, поліетиленовий пакет, в якому було виявлено 6 поліетиленових пакетів з білою порошкоподібною кристалічною речовиною, зовні схожою на наркотичну.

Опівночі на автодорозі біля села Бармаки патрульні перевірили 21-річного містянина, він мав при собі прозорий пакет з рослинною речовиною зеленого кольору, ззовні схожу на наркотичну та предмет для куріння.

Близько 2-ї години ночі на вулиці Міцкевича у 30-річного чоловіка ТОРівці виявили предмет,  ззовні схожий на пристрій для вживання наркотичних засобів із нашаруванням речовини кристалічного походження білого кольору, та скляну баночку з речовиною кристалічного походження, схожу на наркотичну.

В усіх випадках викликали слідчих, повідомля патрульна поліція Рівненщини.. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також