Патрульним знову пропонують хабарі

1153 0

Ми у соцмережах:

Патрульним знову пропонують хабарі

Цього разу – 500 та 200 гривень. В обох випадках на місце події викликали слідчо-оперативну групу для фіксації фактів дачі неправомірної вигоди поліцейським.

Патрульні зупинили Toyota Avensis, водія якого їхав тротуаром. Під час спілкування з водієм патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння та в присутності двох свідків запропонували пройти огляд на місті зупинки на стан визначення алкогольного сп’яніння. Водій відмовився та усіляко ухилявся від проходження такого огляду. Чоловікові поліцейські роз’яснили, що на нього складуть адміністративні матеріали за керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння. Водій, що уникнути відповідальності, запропонував працівникам поліції хабар - 500 грн.  На водія інспектори склали протокол за ч.1ст.130 КУпАП та винесли постанову за порушеної встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами.


А на перехресті вулиць Дубенська – Макарова у Рівному патрульним довелося різко гальмувати та змінити свій напрямок руху, щоб уникнути зіткнення з автомобілем ВАЗ, який порушив правила проїзду нерегульованих перехресть. Водія зупинили та роз’яснили, що на нього складуть адміністративні матеріали за порушення водіями транспортних засобів правил проїзду перехресть. Під час розгляду справи 34-річний водій неодноразово пропонував патрульним неправомірну вигоду - 200 гривень, які намагався передати разом з документами. Інспектори роз’яснили водію, що це незаконн. Але той і надалі продовжував давати кошти разом з документами. Патрульні винесли постанову на 24-річного водія за порушення водіями транспортних засобів правил проїзду перехресть.

За повідомлення патрульної поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також