Патрульний Бронський у вихідний день затримав грабіжника

2126 0

Ми у соцмережах:

Патрульний Бронський у вихідний день затримав грабіжника

Робота патрульного — це коли навіть на вихідному ти на варті й не втрачаєш пильності. Рівненський патрульний Віталій Бронський проживає у місті Дубно. Декілька днів тому він у справах їхав на власному авто та помітив на вулиці Старій підозрілого чоловіка в кепці.

Той раптово вибіг з-за будинку, постійно озирався, а найдивніше те, що тримав у руках пакети та жіночу сумку.

Віталій вирішив їхати за підозрілим чоловіком, утім втратив його з поля зору на кілька секунд, а коли знову побачив на вулиці Павлюченка, той вже був без кепки, жіночої сумки та пакетів.

Патрульний підійшов до чоловіка, назвався та попросив показати документи. 25-річний чоловік не мав із собою заборонених речей, надав документи. Однак патрульний, довіряючи своїй інтуїції, все ж вирішив зателефонувати до місцевого відділу поліції й з'ясувалось, що в цьому районі був скоєний грабіж і вказаний чоловік може бути причетний до злочину.

На місце патрульний викликав слідчо-оперативну групу, яка затримала чоловіка. Викрадені речі знайшли неподалік, у дворі будинку на вулиці Павлюченка.

За фактом грабежу слідчі розпочали досудове розслідування. 

-  Пишаємося професійними діями нашого патрульного Віталія Бронського, який навіть у свій вихідний на варті безпеки громадян. Дякуємо за службу! - повідомляє патрульна поліція Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також