Патрульний у свій вихідний затримав чоловіків з наркотиками

1301 0

Ми у соцмережах:

Патрульний у свій вихідний затримав чоловіків з наркотиками

У Рівному патрульний поліцейський випадково став свідком того, як чоловіки шукали закладку наркотиків. Одразу відреагував і затримав, при огляді в них знайшли наркотичні речовини.

 Подія сталася вчора, 15 липня, коли інспектор роти тактико-оперативного реагування, який знаходився поза службою на вихідному. Він повідомив своїх колег, що спостерігає з вікна власного авто, як двоє невідомих чоловіків біля новобудови на вулиці Корольова, ймовірно, шукають закладку з наркотичними речовинами. Патрульний оперативно затримав їх.

Екіпаж прибув на місце події та під час поверхневої перевірки в одного з них, 22-річного рівнянина виявили згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

За 6 місяців 2020 року працівниками патрульної поліції Рівненської області зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань 176 наркозлочинів, пов'язаних з незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, зберіганням, перевезенням, пересиланням чи збутом наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ст. 309 КК України).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також