Павлишин-молодший тепер постійно житиме в Бучі

3119 0

Ми у соцмережах:

Павлишин-молодший тепер постійно житиме в Бучі

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід Євгену Павлишину, якого підозрюють у жорстокому побитті жінки, яка невдовзі після того померла. Вирішено, що на час досудового розслідування підозрюваний буде під цілодобовим домашнім арештом у Бучі, де проживає. Носитиме електронний браслет.

Нагадаємо, що 22 червня у лікарні померла 64-річна жителька Вараша. Причиною смерті вказано тяжкі тілесні ушкодження, які вона отримала напередодні. Донька жінки звинувачує у побитті себе й своєї матері сина колишнього директора Рівненської АЕС Євгена Павлишина. За її словами, це сталося на території бази відпочинку «Холодок», яка йому належить. Літня жінка зробила зауваження чоловіку, що той справляв природні потреби під дверима її орендованого будиночка. Після чого той накинувся на її маму та неї.

Поліція порушила справу за трьома статтями Кримінального кодексу ч. 125 (навмисне легке тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 121 (навмисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство). Справу передано до Національної поліції України.

У Нацполіції повідомили, що опитано вже понад 30 свідків, у тому числі 10 медпрацівників, проведено огляди місць події, зокрема приміщення, біля якого сталося побиття, та медзакладу, де лікувалися побиті жінки. Також проведено сім слідчих експериментів із потерпілою, основними свідками та очевидцями побиття.

З метою проведення судової експертизи щодо своєчасного та правильного лікування 64-річної потерпілої у Вараській багатопрофільній лікарні вилучено графіки чергувань лікарів, їхні посадові інструкції, протоколи надання медичної допомоги тощо.

Також правоохоронці провели шість обшуків за місцями проживання Євгена Павлишина і на базі відпочинку, де відбулися вказані події.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також