Павло Ковтонюк: «Прапор з передової — це зв’язок з військовими»

870 0

Ми у соцмережах:

Павло Ковтонюк: «Прапор з передової — це зв’язок з військовими»

Колектив Рівненської АЕС продовжує безупинний марафон допомоги військовим, яку воїни з розумінням приймають та передають колективу слова подяки на прапорах своїх підрозділів. Сьогодні прапором 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка поповнилася колекція стягів, розміщених на центральній прохідній РАЕС.

У 110-й окремій механізованій бригаді служать хлопці з різних регіонів України, в тому числі двоє варашан. Для цієї бригади атомники закупили та передали автомобіль, квадрокоптери, тепловізори, рації. Руслан — працівник енергоремонтного підрозділу Рівненської АЕС, який пішов добровольцем на початку березня минулого року, особисто передав генеральному директорові РАЕС Павлу Ковтонюку прапор механізованої бригади з підписами побратимів.

— Коли ми проходимо прохідну й бачимо прапори, що нам подарували військові підрозділи, яким допомагає наш колектив та в яких воюють наші працівники, ми розуміємо наш зв’язок. Цей зв’язок надзвичайно цінний. Адже незважаючи на те, що лінія фронту територіально далеко від нас, емоційно вона проходить через серце кожного українця, — підкреслив очільник електростанції.

Задля найшвидшої Перемоги українського народу атомники продовжують активно волонтерити, донатити, зокрема, відраховувати частину своєї зарплатні в межах акції «Я допомагаю ЗСУ», здійснювати закупівлю й доставляння на передову потрібних речей, а також плести маскувальні сітки, готувати їжу тривалого зберігання, в’язати теплі шкарпетки.

Тільки разом подолаємо ворога! Тільки разом до Перемоги!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також