Пенсіонер збирає гроші, щоб стати президентом України

3865 1

Ми у соцмережах:

Пенсіонер збирає гроші, щоб стати президентом України

Житель Степаня Сарненського району розмістив у фейсбук-спільноті повідомлення про те, що йде в президенти. Пожартував чи ні, але, судячи з коментарів, якщо чоловік все ж візьме участь у виборах, підтримкою його забезпечать, як мінімум односельці,

Богдан Лазарчук, депутат Сарненської районної ради, розмістив у фейсбук-спільноті «Степань публічний» допис, де повідомив, що йде в президенти, повідомляє Північ-інфо..

- Отже, після зустрічі Новенького року, порадившись із собою, я вирішив взяти булаву Верховної влади в Україні у свої руки. (…) Люблю Україну! Є досвід сякої-такої боротьби з ворогами народу. Не люблю ж…..ів! І так – Я іду в президенти! 

Але є у поліського потенційного кандидата одна проблема:

- Немає два мільйони гривень. Прошу Вас, товариство, може хто знає мобільний Коломойського, або знає де він, щоб переїхати і попросити бабок. Думаю, що він допоможе. Ну дуже хочу стати президентом! До-речі, команда в мене є. Всі степанці. Табличку множення знають,особливо додавання.

Судячи з коментарів під дописом, підтримку на майбутніх виборах своєму кандидату степанці забезпечать. Є й такі, що запропонували «скинутись».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також