Пенсіонера, який намагався вбити колишню співмешканку, взяли під варту

972 0

Ми у соцмережах:

Пенсіонера, який намагався вбити колишню співмешканку, взяли під варту

Запобіжний захід 70-річному жителю села Межиріч Острозького району обрав районний суд сьогодні.

Нагадаємо, пенсіонер учора, 11 грудня, близько 00:30, розбивши вікно, вкинув три склеєні скетчем пляшки із легкозаймистою речовиною до оселі, де проживає його 62-річна односельчанка. На щастя, тієї ночі у будинку був син господині, який приїхав погостювати, тож вогонь швидко загасили.

70-річного жителя села Межиріч одразу було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Як пояснив він поліцейським, раніше пенсіонер проживав разом із 62-річною жінкою. Однак стосунки не склалися, тому затаївши образу, вирішив спалити будинок, в який, начебто, вкладав гроші.

Вчора зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні замаху на вбивство двох осіб. А сьогодні суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід - і тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Санкція статті, яку йому інкримінують, передбачає позбавлення волі строком від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації  поліції Рівненської області. 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також