Пенсіонерам - безкоштовні місця на ринках Рівного, а водіям - парковки

2655 0

Ми у соцмережах:

Пенсіонерам - безкоштовні місця на ринках Рівного, а водіям - парковки

Нещодавно муніципали активно "взялися" за стихійну торгівлю на вулицях Рівного, а ще раніше - почали штрафувати водіїв, які залишають свої авто там, де не треба. Щоб жити у місті стало всім комфортніше, рівнянин Тарас Вахнюк подав міському голові Олександру Третяку електронну петицію:

   "Суть даної петиції полягає у тому, щоб створити безкоштовні спеціалізовані місця торгівлі на всіх ринках Рівного для людей похилого віку, які на даний момент здійснюють свою торгівлю в стихійних місцях торгівлі, адже не мають стабільного місця для здійснення своєї діяльності - тобто, людей, яким важко вижити на пенсію і які приїжають заробити в місто на елементарні потреби життя.

Пов'язано це з тим, що Муніципальна варта планує наводити лад на ринках. Така ж сама ситуація з паркомісцями, щоб відповідні структури органів місцевого самоврядування розробили план-схему міста щодо збільшення і створення безкоштовних паркомісць у межах всього міста, адже з кожним роком кількість авто збільшується.

Кожен, хто віддав за вас свій голос на виборах, вірив в те, що місто буде розвиватись і ставати кращим і комфортнішим. Тому, будь ласка, візьміть дані питання під свій контроль і розберіться, щоб пенсіонери отримали як альтернативу відповідні місця для торгівлі, а не просто, щоб їх повиганяли і вони не могли заробити собі на елементарні потреби життя, а водії більше мали безкоштовних паркомісць і щоб відповідні структури, які створені за кошти громади міста, яка  і наповнює цей бюджет, допомогали громаді вирішити дані проблеми з альтернативою, а не просто ганяючи рівнян з одного кутка в інший і штрафуючи при цьому".

Щоб підтримати цю петицію у бажаючих є ще понад 40 днів. Наразі її підписали всього 17 людей. А щоб її розглянув міський голова і дав офіційну відповідь, потрібно назбирати не менше 250. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також