Пенсіонерку били доти, доки не зізналась, де ховає гроші

4591 0

Ми у соцмережах:

Пенсіонерку били доти, доки не зізналась, де ховає гроші

Розбійники прийшли в оселю до пенсіонерки з села Охматків Демидівського району вночі. Ломом розтрощили вікно та стали бити ногами 89-річну господиню, щоб зізналась, де зберігає гроші. Не витримавши тортур, вона розповіла, де їх забрати.

Забравши 3500 гривень та мобільний телефон пенсіонерки, розбійники зв’язали клейкою стрічкою руки та ноги, наказавши сидіти тихо, і зникли. Пенсіонерка зуміла дістатися кухні, де за допомогою ножа звільнилася. Після цього пішла до сусідів і повідомила про напад.

Поліція розшукала тих, хто скривдив селянку. Це були 45-річний мешканець Житомирської області та його співмешканка, 42-річна жителька Хмельниччини. Після скоєного злочину вони пішки пішли до Демидівки, а звідти уранці маршруткою поїхали у Рівне. В одній із орендованих квартир оперативники затримали розбійників. У них вилучили частину викрадених грошей – лише 2600 гривень та мобільний телефон пенсіонерки. Обох затримали. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Пенсіонерку забрали до лікарні. Медики діагностували у неї забої та садна тіла, а також перелом ребра. Після надання необхідної меддопомоги, жінку відпустили. Нині вона перебуває у родичів.

Правоохоронці перевіряють також зловмисників на причетність їх до вчинення інших подібних злочинів, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також