Перебуватиме у слідчому ізоляторі без права внесення застави

1266 0

Ми у соцмережах:

Перебуватиме у слідчому ізоляторі без права внесення застави

На Кореччині взято під варту підозрюваного у вбивстві.

До Корецького відділення поліції надійшло повідомлення 33-річної жительки с.Гвіздів про виявлення тіла жінки без ознак життя та наявними тілесними ушкодженнями. Заявниця зазначила, що загибла є її матір. 

Підозрюваним виявився 75-річний колишній співмешканець загиблої.

Досудовим розслідуванням встановлено, що останнім часом між 60-річною загиблою та її співмешканцем неодноразово виникали конфлікти. Під час чергового конфлікту співмешканець схопив ножа та наніс кілька ударів в шию та тулуб.  Від отриманих ушкоджень жінка померла на місці.

З метою недопущення дій, спрямованих на переховування від органів правосуддя, знищення доказів, прокуратура та поліція клопотала перед судом щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу -  тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.  Суд неупереджено вивчивши доводи прокуратури, визнав їх обґрунтованими та задовільнив клопотання. Триває досудове розслідування. Саме воно дозволить з’ясувати всі фактичні обставини кримінального правопорушення.

Кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті  115 Кримінального Кодексу України відноситься до категорії особливо тяжких, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Корецького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також