Перед столичним бомондом не осоромились,

2100 0

Ми у соцмережах:

Перед столичним бомондом не осоромились,

Минулих вихідних «Пульсар» грав у столиці проти БК «Київ» та «Будівельника», це були перенесені матчі, які за календарем мали відбутися ще у січні. І хоча підсумок цих зустрічей різний: поразка та перемога, проте в обох поєдинках «Пульсар» не посоромив Рівне перед столичною публікою.

БК «Київ» — «Пульсар» — 88:84 (18:15, 26:26, 23:17, 21:26). Київ, 1 березня, спорткомплекс «Меридіан», 600 глядачів. Судді: Р.Рижик, Б.Рижик (Київ). БК «Київ»: Візерський, Кроу (14+8 атак. передач+4 перехоплення), Хижняк (19+15 підборів+2 блок-шоти), Лебедєв (6), С.Балашов (5), Євстратенко (6+5 атак. передач), Журавльов (11), Молчанов (6), Малиш (4), Пржеорський (5), Усенко (12). «Пульсар»: Герасимчук (6 — 6 втрат), Ковалевський (18+6 перехоплень), Артимович, Бартош (7), Дубнюк (4), Скиданов (18+4 перехоплення), Колот (3), Ліщук (28+2 блок-шоти). «Будівельник» — «Пульсар» — 79:84 ((15:22, 19:15, 23:22, 22:25). Київ, 2 березня, спорткомплекс «Меридіан», 500 глядачів. Судді: Р.Рижик, Б.Шульга, Б.Рижик (Київ). З сезону 2004-2005 років згідно з рішенням ФІБА матчі обслуговуватимуть по три арбітри, отож вперше в Україні було проведено подібний експеримент. «Будівельник»: Степанов (2), Мохов (8), Кобзистий (33+16 підборів), Симиненко, Сухотін (13), Іванов, Журавель (6), Тимошенко (3), М.Балашов (14), Кравець. «Пульсар»: Герасимчук (13), Ковалевський (12), Бартош (4), Дубнюк (20), Скиданов (11), Колот (9), Ліщук (15).

Минулих вихідних «Пульсар» грав у столиці проти БК «Київ» та «Будівельника», це були перенесені матчі, які за календарем мали відбутися ще у січні. І хоча підсумок цих зустрічей різний: поразка та перемога, проте в обох поєдинках «Пульсар» не посоромив Рівне перед столичною публікою. Матч проти БК «Київ» розпочався для рівнян вкрай невдало — 0:11, але потім наша команда мобілізувалася і завдяки переважно дальнім кидкам змогла наздогнати суперника. У другій половині господарі здійснили відрив, але знову були наздогнані, особливо вдало діяв Сергій Ліщук. Хто переможе — було неясно до останнього моменту. На заключних секундах зустрічі кияни мали перевагу три очки, але при цьому саме вони володіли м’ячем. «Пульсару» нічого не залишалося, як фолити. На наше нещастя баскетболіст БК «Київ» один зі штрафних влучив (різниця досягла чотирьох очок), отож атака у відповідь, яку рівняни провели разом і з сиреною, вже нічого не могла змінити, та й кидок був невлучним. Незважаючи на поразку, головний тренер «Пульсара» Сергій Шемосюк залишився задоволений діями своєї команди у матчі проти віце-чемпіона: — Грою я задоволений, на жаль, не вдалося досягнути бажаного результату. Десь у цій зустрічі від нас відвернувся фарт. Судіть самі, у першій половині ми не влучили 9 штрафних кидків, а це додаткове психологічне навантаження на гравців. Загалом приємно, що з такою сильною командою, як БК «Київ» нам вдалося зіграти на рівних, причому на очах у всього вітчизняного баскетбольного бомонду. Якби на своєму рівні цю зустріч провели Герасимчук та Дубнюк, гадаю, ми цілком могли б розраховувати на перемогу. На гру проти слабшого «Будівельника» «Пульсар» зміг налаштуватися, як годиться, здобувши впевнену не так за рахунком, як за грою перемогу. На жаль, ця перемога далася нам дорогою ціною: в одному з епізодів Сергій Ліщук, який тільки-но відходив від старої травми, зазнав нового, значно тяжчого ушкодження гомілкостопу. — Травма досить серйозна, зараз Сергій знаходиться у лікарні, скоріш за все він вже не зможе допомогти команді до кінця сезону, у кращому випадку його повернення слід очікувати на ігри плей-офф, — говорить Сергій Шемосюк. — Загалом «Будівельник» з нами грав досить грубо, як наслідок, крім Ліщука, мікротравми зазнали Герасимчук та Дубнюк. Щоправда, про їх неучасть у найближчих іграх проти «Львівської політехніки» мова не йде. Щодо львів’ян, то вони на ігри до Києва не їздили через складну епідеміологічну ситуацію у Львові. Таким чином, дещо перепочивши, «Львівська політехніка» сьогодні та у неділю протистоятиме нашій команді. Сьогодні гра відбудеться у Львові, а у неділю о 14 годині в Рівному.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також