Передати владу від Лукашенка до парламенту це як «довірити алкашу загальні фінанси» - Розенвайн

459 0

Ми у соцмережах:

Передати владу від Лукашенка до парламенту це як «довірити алкашу загальні фінанси» - Розенвайн

Стиль правління президента Білорусії Олександра Лукашенко можна назвати «диктатурою адекватності». При цьому справа йому доводиться мати з ледачим і відірваним від реальності суспільством, розповів український журналіст Антон Розенвайн в інтерв'ю. Слідкуй за цікавими подіями на порталі новини Рівного та світу, резонансні і актуальні теми.

На думку журналіста, білоруська «диктатура адекватності» дуже схожа на ситуацію, коли адекватна людина живе в шлюбі з алкашом. Всі сусіди знають, що він випиває, але закривають на це очі, тому що «свій хлопець».

Адекватна половинка намагається привести алкоголіка в стан тверезості, щоб той «не здох».

«Ось і виходить, що в очах цього нещасного алкаша ви вже тиран. І все болісно для всіх. І безвихідно. Ось приблизно в таких відносинах з білоруським суспільством і перебуває Олександр Григорович Лукашенко. Пострадянське суспільство - воно в принципі як алкоголік. Ліниве, амбітне, яке не знає, як дружити з реальністю, а тому і нездатне тверезо оцінювати свої сили і можливості», - стверджує журналіст.

При всьому при цьому Лукашенко, на думку Розенвайн, все ж готовий поступитися частиною своїх повноважень, але тільки жертвувати їх нікому. Ситуація більше нагадує передачу відповідальності алкашу за ведення «загальних фінансів, оплату комуналки і прибирання».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також