Переїзд до села заблокував потяг (оновлено)

1876 0

Ми у соцмережах:

Переїзд до села заблокував потяг (оновлено)

Вантажний потяг зійшов сьогодні з рейок біля села Нова Любомирка Рівненського району.

Сталося це на залізничному переїзді. Потяг заблокував рух автомобільного транспорту, повідомляє UA: Рівне . Маршрутки, що прямували до села, змушені були висаджувати пасажирів біля переїзду.

Машиніст потягу коментувати ситуацію відмовився. Натомість чоловік, який імені свого не сказав, втім, назвався представником залізниці з Рівного, повідомив, що відбувся схід вагонів з колії. Коли саме потяг зможе знову рушити, чоловік не повідомив.

За словами начальника відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції області Сергія Коханюка, до них повідомлень про цей інцидент не надходило. Не звертався ніхто і в Нацполіцію, зазначила прес-офіцерка Ольга Ангелова.

З рейок біля Нової Любомирки зійшло два вагони, про це розповів заступник начальника обласного управління Укртрансбезпеки Тарас Наконечний. Втім, за його словами, більшою інформацією він не володіє.

Отримати коментарі в прес-центрі Львівської залізниці не вдалося. За вказаним на офіційному сайті номером телефону слухавки ніхто не брав. Як повідомив Микола Шустов, голова Олександрійської сільради, до якої входить Нова Любомирка, станом на 18-ту годину, переїзд до села залишався заблокованим. Ще через годину його таки розблокували.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також