Переконував суд, що люто бив молотком дружину у ванній кімнаті, бо був у стані афекту

752 0

Ми у соцмережах:

Переконував суд, що люто бив молотком дружину у ванній кімнаті, бо був у стані афекту

15 років за ґратами проведе житель Рівненського району Василь Семенюк за жорстоке вбивство колишньої дружини

Вбивство сталось у селі Шпанів Рівненського району 17 жовтня 2022 року. Близько 09:00ранку  Василь Семенюк зайшов у ванну кімнату, де перебувала його колишня дружина, та наніс їй щонайменше 16 ударів молотком по голові. Від отриманих травм 59-річна потерпіла померла на місці події.

У суді Василь Семенюк стверджував, що вчинив неумисне вбивство у стані афекту, повідомляє ZAXID.NET . За словами обвинуваченого, між ним і колишньою дружиною постійно виникали конфлікти через розподіл майна під час розлучення. Крім того, потерпіла нібито намагалася домінувати у їхніх стосунках та ображала спільну дочку та внучок, за яких він постійно заступався. Василь Семенюк розповів, що у день злочину поклав у кишеню молоток і пішов до ванної кімнати, де «як у тумані» почав наносити удари потерпілій. Зі слів обвинуваченого, у той момент він відчував лише байдужість і холоднокровність. Пізніше зателефонував зятю, щоб той забрав 4-річну внучку, яка гралася в одній із кімнат будинку, а також адвокатці, яка і повідомила про подію на 102.

Син і дочка загиблої розповіли у суді, що між батьками неприязні стосунки були ще з 2014 року. За їхніми словами, матір неодноразово скаржилася на батька, який систематично бив її та висловлював погрози.

Суддя Михайло Таргоній визнав Василя Семенюка винним в умисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю,  та призначив йому 15 років позбавлення волі. Вирок ще можна оскаржити в апеляційному суді.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також