Перепелині яйця зміцнюють імунітет і поліпшують пам’ять

317 0

Ми у соцмережах:

Перепелині яйця зміцнюють імунітет і поліпшують пам’ять

Оскільки низька кількість калію в організмі робить людину сприйнятливою до захворювань, серед яких артрит, рак, гіпертонія, хвороби серця, то саме перепелині яйця здатні поповнити недолік важливої речовини, тим самим знижуючи ризик зазначених станів.

Продукт також зменшує запальні процеси в організмі, сприяючи мінімізації ймовірності алергії. Вітамін B, що міститься в них, може посилювати метаболічну активність у всьому організмі, що має прямий стосунок до параметрів фігури.

Бонусом служить і поліпшення роботи імунної системи, оскільки здійснюється очищення крові від токсинів і важких металів. Це проявляється в поліпшенні пам’яті й підвищенні мозкової активності.

Високий відсоток заліза в перепелиних яйцях особливо важливий для людей з низьким рівнем гемоглобіну. А вітамін у них захищає зір і допомагає зменшити макулярну дегенерацію і розвиток катаракти. Продукт при цьому сприяє оздоровленню нирок, печінки і жовчного міхура завдяки лецитину, що допомагає зруйнувати камені сечового міхура і зупинити зростання їх утворень.

Експерти при цьому додали, що людям, які страждають від проблем з холестерином, не рекомендується додавати багато перепелиних яєць у свій раціон.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також