Переселенець орендував у Рівному житло, де зберігав небезпечні психотропи

2718 0

Ми у соцмережах:

Переселенець орендував у Рівному житло, де зберігав небезпечні психотропи

Поліцейські провели санкціонований обшук у квартирі, яку орендував 18-річний парубок. Там вони виявили понад 650 грамів наркотиків.

  Уродженець міста Лисичанськ з початку війни переїхав у Рівне. Він винаймав житло, в якому зберігав 164 поліетиленових пакети з особливо небезпечною психотропною речовиною «Альфа-PVP», а також 11 пакетів канабісу.

Крім того, правоохоронці у нього вилучили інші речові докази, які мають суттєве значення у справі: електронні ваги, пристрій для подрібнення речовин, липка стрічка, близько трьох тисяч зіп-пакетів та мобільний телефон.

Орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин на чорному ринку - понад 400 тисяч гривень.

18-річного наркоторговця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Усе вилучене слідчі скерували для проведення експертизи, за результатами якої повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України.

Крім того, 22 травня у Рівненському міському суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із правом внесення застави в розмірі 74 тисячі гривень. Досудове розслідування триває. За скоєне підозрюваному може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також