Переселенець у Рівному хотів вигнати з України усіх, хто не підтримує путіна

3457 0

Ми у соцмережах:

Переселенець у Рівному хотів вигнати з України усіх, хто не підтримує путіна

Судитимуть чергового рівненського прихильника «руського міра».

 На Рівненщині СБУ викрила чергового прихильника рашизму. Це 64-річний уродженець Луганщини, який тривалий час мешкає у Рівному.

Як повідомили в управлінні СБУ у Рівненській області, прибічник путінізму неодноразово публічно прославляв дії російських загарбників та поширював антиукраїнські наративи російських пропагандистів у забороненій російській соцмережі "Одноклассники".

Він відкрито заявляв, що України, як держави, не повинно бути та наголошував на необхідності вигнати усіх, хто не підтримує путінський режим. 
 
Крім цього, захоплювався діями російського й білоруського диктаторів та підтримував ведення агресивної війни з боку рф проти нашої держави.
 
- У ході проведеного санкціонованого обшуку за місцем проживання прихильника «руського міру» було вилучено мобільний телефон, які використовувся для поширення антиукраїнських матеріалів.
 
Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.436-2 КК України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників». Матеріали справи скеровано до суду, - додають в СБУ.
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також