Переваги відкриття бізнесу на Кюрасао

296 0

Ми у соцмережах:

Переваги відкриття бізнесу на Кюрасао

Острів Кюрасао знаходиться у складі Королівства Нідерландів, але вже понад десять років вважається самоврядною державою зі значним ступенем автономії. Якщо ви не великий любитель подорожей і раніше не замислювалися про те, щоб відкрити бізнес за кордоном, навряд чи ви чули про нього багато інформації.

Але інтерес підприємців до цього напряму зростає. Все частіше воно потрапляє у поле зору тих, хто хоче зареєструвати фірму за кордоном, отримавши якнайбільше переваг. Усі нюанси цього процесу ви прочитаєте тут — це сайт компанії Beforis, яка якраз і допомагає із реєстрацією. А щоб зрозуміти, наскільки цей острів може бути вам цікавий, давайте сконцентруємося на його перевагах.

Плюси острова Кюрасао

Вони виглядають так:

• Спокійна політична обстановка. В найближчому майбутньому проблем теж не передбачається — на найближчі роки в регіоні не очікується жодних істотних змін.

• Оформлення абсолютно легального бізнесу, що може розвиватися у всьому світі.

• Офшорна юрисдикція, що вже надає свої переваги.

• Оподаткування за територіальним принципом.

• Угода про уникнення подвійного оподаткування, підписана з низкою країн.

• Відмінний рівень захисту інвестицій, акціонерів.

• Мінімум вимог для реєстрації самої компанії — це можна зробити навіть онлайн.

• Доступність різних організаційно-правових форм роботи і т. д.

Влада острова Кюрасао зацікавлена у припливі іноземних інвестицій, завдяки чому для бізнесменів створюється дуже комфортний клімат та всі необхідні умови безпеки.

Якщо все так просто, навіщо потрібна участь фахівців

Коли ми говоримо про простоту реєстрації чи продуманість процесів, то враховуємо всі ці фактори у співвідношенні з іншими країнами. Але це не означає, що процеси на 100% прозорі для людей без досвіду та спеціальних знань. Для багатьох Кюрасао — це держава, про яку нічого не відомо. А для роботи з місцевими банками та державними органами потрібен певний досвід. Ось чому таке завдання довіряють фахівцям — наприклад, команді Beforis, яка подбає про всі нюанси.

Лояльне ставлення влади ніяк не скасовує того, що бізнесмену для реєстрації компанії потрібно підготувати пакет документів, врахувати всі вимоги для відкриття бізнесу, дотриматися законодавства, яке дуже відрізняється від нашого. Нерідко початковий пакет документів доводиться розширювати з урахуванням додаткових вимог — і на це також потрібно оперативно реагувати. У таких питаннях і потрібна стороння допомога, яку з радістю надасть "Бефоріс", взявши на себе організацію процесу від початку до кінця.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також