Переваги позбавлення від волосся методом лазерної епіляції

730 0

Ми у соцмережах:

Переваги позбавлення від волосся методом лазерної епіляції

Гладенька шкіра без рослинності – це мрія величезної кількості жінок. Чим довше зберігається відсутність волосся, тим краще, адже менше часу та грошей доведеться витрачати на його видалення. Проте далеко не всі сучасні методики дозволяють позбавитися волосся назавжди.

Причини ефективності лазерної епіляції

В процесі видалення волосся використовують лазерне випромінювання з певною довжиною хвилі. Завдяки цьому, лазерна эпіляція дозволяє позбавитися від рослинності будь-якого кольору, товщини та щільності. Проте варто розуміти, що більше часу доведеться витратити на боротьбу зі світлим, сивим та пушковим волоссям. Це пов'язано з тим, що всередині тканин міститься зовсім невелика кількість пігменту, на який реагує лазерне опромінення.

У великих салонах зазвичай є декілька різновидів лазерів, які відрізняються довжиною хвилі. Тому тут можна знайти обладнання, яке містить олександритовий або неодимовий лазер. Досвідчені спеціалісти можуть комбінувати одразу декілька методик, щоб підвищити ефективність видалення волосся.

Скільки сеансів потрібно для видалення небажаного волосся?

Кількість сеансів залежить від площі обробки, а також індивідуальних особливостей жінки. Зокрема мова йде про колір волосся та його товщину, щільність.

Скільки доведеться відвідувати салон для видалення волосся:

  • Найпростіше позбавитися від темного та щільного волосся. Це пов’язано з тим, що всередині нього міститься величезна кількість пігменту, на який реагує лазерне випромінювання.
  • Довше доведеться відвідувати косметолога та спеціаліста з епіляції жінкам, які мають світле або сиве волосся.
  • В сучасних лазерних кабінетах використовують елос-епіляцію, яка поєднує в собі дію лазерного опромінення, а також електричного струму.
  • Завдяки дії високочастотного електричного струму, вдається блокувати ріст фолікулу, через його нагрівання. Лазер спалює рослинність завдяки дії світлової хвилі з різною довжиною. Завдяки комбінуванню методик, вдається виконати не лише видалення волосся, але й коагуляцію фолікула, що попереджає повторне зростання волосся в цій зоні.

Для підвищення ефективності, рекомендовано дотримуватися порад косметолога. Зокрема мова йде про обмеження відвідування сауни та басейну. Після видалення волосся на цьому місці є невеличкі травми, які стануть вхідними воротами для різних інфекцій. Тому потрібно обмежити контакт з водою в місцях загального користування або на пляжах, чи басейні. Не рекомендовано відвідувати солярій, бо опромінення може спровокувати виникнення подразнення або опіків.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також