Переваги придбання польських меблів

1154 0

Ми у соцмережах:

Переваги придбання польських меблів

Польські Cama меблі - це вироби європейської якості за доступною ціною. Польські компанії виробляють свої товари для європейського ринку. Європейський ринок диктує певні вимоги до якості продукції. Саме тому при виготовленні товарів використовують виключно екологічно-чисті матеріали, що характеризуються високою якістю.

Характеристики польських меблів 

Екологічність - не єдина перевага польських меблів. Варто зазначити широке розмаїття моделей. Можна знайти моделі як для дому, офісу, так і для ресторану. Також в асортименті компанії величезний розкид цін. Меблі, як і в Україні, виготовляються з використанням ДСП, МДФ і натурального дерева. Залежно від цього і відрізняється вартість виробів. Однак не тільки матеріал виготовлення впливає на ціну меблів. Перш за все величезний вплив на вартість має дизайн і якість фурнітури. 

Зараз на ринку є кілька напрямків, дизайн яких має на увазі використання мінімалізму. Досить популярними є високо функціональні вироби, які зовні виглядають досить стримано, однак для забезпечення максимальної ергономічності може використовуватися дорога фурнітура, що в цілому і позначається на вартості виробів.

Переваги польської меблевої фабрики Cama

Одним з лідерів на польському ринку вважається компанія Cama. Ще кілька років тому про компанію практично ніхто не чув. Однак надсучасний дизайн, і незвичайні колірні рішення, зробили меблі максимально популярними. Зараз це не маленький цех, з якого починала компанія, а величезна фабрика, з високотехнологічним обладнанням. 

Переваги Cama меблів:

♦ На фабриці є ЧПУ, а також високотехнологічні верстати з програмним забезпеченням. Вони забезпечують швидке і точне виконання роботи.

♦ В компанії працює величезна кількість дизайнерів, які постійно розробляють нові моделі. Ще одна перевага - це постійний контакт і спілкування з клієнтами.

♦ Завдяки цьому компанія постійно вдосконалюється, беручи до уваги рекомендації клієнтів. Адже основне завдання Cama-меблів - зробити життя клієнтів максимально зручним і комфортним, але при цьому без захаращення простору.

Інтернет-магазин меблів Артос реалізує меблі закордонного виробництва. Серед постачальників відомі польські виробники меблів: Cama, Signal. Продукція польських виробників відповідає сучасним вимогам ергономіки та дизайну. Вся продукція сертифікована, та виготовлена з якісних матеріалів. Також моделі відрізняються стильним дизайном та сучасним оформленням. Крім того, широкий модельний ряд дозволяє підібрати меблі у будь-який інтер'єр, незалежно від стилістики та колірної гами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також