Переваги секційної кухні

504 0

Ми у соцмережах:

Переваги секційної кухні

Кухня — важливе місце в будинку, до обстановки якої пред'являються особливі вимоги. Меблі повинні бути функціональними, практичними, комфортними та гарними. Усі завдання легко вирішити, якщо підібрати гарнітур по секціях. Такі меблі підходять для будь-якої площі та виглядають гармонійно навіть у найменших кухнях. Конструкція може складатися з різних деталей, компонування яких залежить від фантазії та побажань замовника.

Основні переваги набірних гарнітурів

Сьогодні дешеві кухні посекційно мають великий попит на меблевому ринку. Покупців приваблює ціла низка переваг таких гарнітурів, до яких входять:

  • можливість встановлення у приміщеннях будь-яких розмірів;
  • великий вибір кількості деталей для різних стилістичних рішень;
  • відмінні характеристики (ергономічність, практичність, функціональність);
  • зручність експлуатації;
  • легкість монтажу.

Секції можна міняти місцями, що дозволяє оновлювати інтер'єр. Для облаштування нема потреби запрошувати дизайнера, тому що не важко самостійно підібрати та скомпонувати кухню мрії.

Особливості вибору секційних меблів

Залежно від побажань та особливостей приміщення, підбирають прямий чи кутовий комплект. У першому випадку гарнітур розміщується вздовж однієї стіни. Лінійне розташування не потребує додаткових витрат на переобладнання комунікацій. Це класичний варіант, який використовується у більшості прямокутних кімнат. Великий асортимент секційних гарнітурів дозволяє підібрати обстановку в будь-якому дизайнерському стилі.

Кутові комплекти ставлять між суміжними стінами, що дає можливість максимально залучити простір кухні. При цьому легко скомпонувати деталі так, що все необхідне буде дуже близько та зручно для господарів. Можна підібрати Г-подібні чи П-подібні моделі. Таке розташування полегшує кухонну роботу, допомагає заощадити час під час приготування їжі.

Швидко та вигідно купити секційні кухні пропонує меблева фабрика Комфорт меблів. В інтернет-магазині представлений великий асортимент якісних гарних гарнітурів. Усі деталі виготовляються із застосуванням сучасних технологій. Комфортні меблі для кухні надійні та довговічні. Саме ці гарнітури рекомендує шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Придбання від виробника порадує покупця ціною, тому що у вартість не включаються додаткові позиції, як це роблять у звичайних магазинах.

І ще один важливий момент. Придбання кухні є відповідальним моментом і не завжди легко визначитися з вибором. У цьому випадку менеджери магазину допоможуть скласти набір із необхідних секцій з урахуванням усіх побажань клієнта. Для наочності фахівці підготують 3D проєкт, а коли все підійде, порахують вартість.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також