Переваги та способи пошуку роботи в Польщі з майданчиком Jooble

1621 0

Ми у соцмережах:

Переваги та способи пошуку роботи в Польщі з майданчиком Jooble

Українці – це працьовита нація, яка звикла до роботи та не цурається найскладніших завдань. Саме тому, ще до початку повномасштабного російського вторгнення, українців цікавила робота Польща, та їх із задоволенням запрошували на роботу в європейські країни. Зараз ситуація трохи змінилася через наплив біженців та низку факторів, що суттєво вплинули на економічне становище країн європейського союзу.

Переваги роботи в Польщі для українців

Перш за все це держави, які суттєво зблизитися після початку війни. Адже поляки – це найближчі сусіди України, які розуміють мову, а також мають однаковий менталітет. Зазвичай українці, які планують шукати роботу за кордоном, нерідко віддають перевагу Польщі.

Кілька причин влаштуватися на роботу в Польщі:

  • Це схожість мов, культури, менталітету. Зокрема це пов’язане з сусідство країн та спільним кордоном.
  • Поляки зовні взагалі нічим не відрізняються від українців, через слов'янське походження. Тому мешканці України досить комфортно почувають себе саме у Польщі.
  • Чудове ставлення польських роботодавців до українців. Це зумовлено тим, що робітники з України чудово себе зарекомендували, та не бояться важкої роботи.

Де шукати роботу українцям в Польщі?

Через наплив біженців та суттєве зростання в Польщі кількості жінок, дітей, досить важко знайти роботу представниці прекрасної статі. Але значно спростилися вимоги, щодо документів, які потрібно підготувати, щоб робота за кордоном стала реальністю, а не мрією. Найцікавіше, що як і раніше спостерігається дефіцит робітників на вакансії, що пов'язані з сезонними роботами. Зокрема це збір ягід, робота на фермі, а також догляд за присадибними ділянками.

Зараз як і раніше спостерігається дефіцит чоловічих рук на робітничих професіях. Не дивлячись на переживання та суттєве занепокоєння, можливість газової кризи, через припинення постачання палива з Росії, цього не трапилося. Через аномально теплу зиму, а також величезні запаси блакитного палива, великі підприємства продовжують працювати. Це стосується сфери машинобудування, виробництва деталей, побутової техніки.

Найпростіше шукати роботу в Польщі, скориставшись послугами сайту Jooble. Це майданчик, який дозволяє викладати оголошення про пошуки роботи. Крім того, величезна кількість роботодавців також публікують свої оголошення. Деякі з них самостійно публікують  резюме, шукаючи для своїх компаній найкращі кадри. На сайті представлена величезна кількість оголошень, що стосуються новин працевлаштування у Польщі та інших європейських країнах. Це дозволить підготуватися та оформити всі необхідні документи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також