Переваги тверкінгу для дівчат

1768 0

Ми у соцмережах:

Переваги тверкінгу для дівчат

Що таке тверк?

Тверк - це один з популярних напрямків танцю. Він засноване на ритмічних рухах стегнами і сідницями. Виглядає такий танець ефектно і незвично. Займатися тверком можна як підготовленим дівчатам, так і тим, хто ніколи не танцював. Довгі роки танець виконували виключно мешканки Африки. Ситуація змінилася після початку колонізації. Потрапляючи в Європу і Америку, мешканці невеликих племен продовжували дотримуватися своїх традицій. Протягом довгого часу енергійні танці не цікавили європейських дівчат.

 Користь тверку для дівчат 

Привернути увагу суспільства до тверку вдалося в 80-х роках минулого століття. Тоді дівчата, танцюючі тверк, стали з'являтися в кліпах відомих американських реперів. З того часу інтерес до цього танцювального напрямку з'являвся і згасав. 

Зараз цей танець знову в тренді. Тому його із задоволенням танцюють не тільки африканські дівчата. Школи танців тверку зараз існують у всьому світі. Регулярні тверкінг уроки для початківців дозволять навчитися сексуально рухатися під музику. Цей танець здатний позитивно впливати на здоров'я дівчини. 

Регулярні заняття допомагають: 

♦ позбутися зайвої ваги і целюліту; 

♦ зміцнити організм; 

♦ зробити стегна більш жіночними, а сідниці-підтягнутими; 

♦ позбутися проблем з травленням. 

Кому варто займатися тверком? 

Тверк - це універсальний танець, яким можуть займатися практично всі. Він підходить як для молодих дівчат, так і для жінок старшого віку. На даний танець варто звернути увагу наступним категоріям людей. 

Кому варто танцювати тверк: 

♦ Дівчатам, які хочуть підкачати сідниці. Танець дозволяє швидко позбутися зайвої ваги і зробити фігуру більш підтягнутою. Буквально через пару місяців, танцівниця зможе забути про комплекси, пов'язані із зовнішністю. 

♦ Енергійним танцівницям. Повноцінне заняття тверком дозволяє позбутися від стресу і надлишку енергії. Тому даний вид танцю ідеально підходить активним дівчатам. 

♦ Жінкам, які люблять привертати до себе увагу. Тверк - це танець, який подобається багатьом чоловікам. Виглядає він дуже сексуально і ефектно. Тому дівчина, танцююча тверк в клубі або на вечірці, відразу звертає чоловічу увагу. 

Навчитися енергійному тверку пропонує школа танців для дорослих, бо він покращує настрій дівчини. Крім того, енергійні рухи допомагають підвищити самооцінку і навчитися любити своє сильне і здорове тіло. При цьому варто пам'ятати, що займатися танцями не рекомендується дівчатам, які мають проблеми з хребтом. Зайве навантаження на поперек тільки погіршить стан здоров'я людини. Здоровим людям заняття тверком не зашкодять.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також