Переваги використання та особливості конструкції коптильні

918 0

Ми у соцмережах:

Переваги використання та особливості конструкції коптильні

Останнім часом спостерігається тренд здорового способу життя, а також правильного харчування. У зв'язку з тим, що дуже небажано вживати смажені страви, все більшого поширення набуває техніка, за допомогою якої їжу можна готувати на пару, запікати та сушити.

Користь та шкода копчених продуктів

Досить популярним способом приготування м'яса стало його в'ялення та копчення. Багато хто вважає, що коптити продукти шкідливо, але це справедливо лише в умовах, якщо копчення здійснюється з застосуванням рідкого диму. Це шкідливий концентрат, який негативно позначається на здоров'ї печінки, нирок та системи виділення. Якщо ж продукт готується з використанням натурального диму, з дотриманням правильної технології, то він виходить дуже корисним.

Саме тому люди, які стежать за власним харчуванням, мешкають у приватному будинку, з задоволенням використовують домашні коптильні, більше інформації про які можна знайти на сайті. Це прості пристрої, які найчастіше виготовляють з металу або дерева. В основі роботи лежить застосування диму та високої температури, яка впливає на продукти. За допомогою регулювання температури можна отримати продукцію гарячого і холодного копчення.

Конструкція та переваги коптильнь від компанії Древос

Процес виготовлення коптильні власними руками досить трудомістка справа, яка потребує часу та знань. Саме тому, щоб не витрачати свій час, можна придбати виріб у компанії Древос.

Характеристики коптильнь від компанії Древос:

♦ Широкий асортимент товарів та продумана конструкція. В основі роботи таких приладів лежить генератор диму, заслінки, нагрівальний елемент.

♦ Усередині системи знаходиться вентилятор, який спрямовує потоки диму в потрібному напрямку. Нагрівальний елемент дозволяє регулювати температуру, використовуючи функцію гарячого або холодного копчення.

♦ Якщо під час перебування продуктів всередині коптильні не подавати дим, їжа висушуватиметься або в'ялитиметься. За допомогою коптильні від Древос можна отримати смачні рибні снеки, а також м'ясні ковбаски, приготовані власними руками. При цьому ви можете бути на 100% впевнені, що продукти не містять консервантів та шкідливих домішок, тому не завдадуть шкоди здоров'ю.

♦ Залежно від виду коптильні, можна придбати пристрій, який здатний приготувати за один раз 5-100 кг готової продукції. Це хороший варіант для невеликого приватного бізнесу з приготування сухої риби, м'ясних снеків і в'яленого м'яса.

Хороший варіант для власників приватних будинків, які вирощують свійську птицю, кроликів. З них можна готувати копченості чи смачні закуски з в'яленого м'яса. Це дозволить здивувати гостей, розширити асортименти страв на щоденному столі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також