Переваги замовлення готової їжі від компанії Vip Catering

612 0

Ми у соцмережах:

Переваги замовлення готової їжі від компанії Vip Catering

У перекладі фудбокс - це коробочка з їжею. В Україні доставка готової їжі набула своєї популярності нещодавно. Вперше у коробки стали упаковувати піцу, а також бургери. Цьому сприяла консистенції їжі, досвід зарубіжних продавців і виробників їжі. Однак зараз цей сегмент істотно розширився, і замість маленьких піцерій, які доставляю невелику кількість своєї продукції покупцям, створені справжнісінькі імперії.

Призначення та основні замовники Food Box

Компанія Vip Catering займається доставкою не тільки фаст-фуду, але ще і корисної їжі. десертів, різних закусок.

Для кого підійде Фуд Кейтеринг:

♦ Для людей, які звикли цінувати свій час, і не бажають кілька годин проводити на кухні, готуючи м'ясну страву, гарнір разом з салатом.

♦ Для працівників офісів, біля яких немає комфортного, зручного місця зі смачною їжею. Скориставшись послугами Vip Catering можна пообідати, подбавши про своє здоров'я.

♦ Для людей, які стежать за власною вагою, але не мають достатньо часу, щоб готувати для себе і сім'ї окремо.

♦ Для іменинників, які хочуть створити свято не тільки для себе, але й своїх колег, друзів. Замовивши кілька коробочок від Vip Catering, можна відмінно провести час на природі, або в офісі, за привітаннями іменинника.

Переваги святкування з Vip Catering

Основна особливість Фуд Кейтерингу в тому, що всі коробки виготовлені з екологічно чистих матеріалів. Відповідно їжа не набуває смаку або запаху упаковки, що часто буває з пластиком, або іншими видами обгортки. Досить щільні стінки коробок дозволяють зберегти форму їжі, забезпечивши їй привабливий зовнішній вигляд. Це важливо, якщо коробочки з їжею замовляються для іменин, якогось свята або корпоративу. Коробки дозволяють упакувати широкий асортимент їжі, забезпечивши її збереження, цілісність.

Саме коробка стала найбільш зручною упаковкою для транспортування їжі. В процесі перевезення, через високу щільних картонних стінок, їжа всередині залишається цілою, не розвалюється. Це дозволяє максимально швидко доставити продукцію з сайту https://vipcatering-foodbox.com/uk/product-category/menu/foodboxes/ без шкоди для постачальника і замовника. Коробки можуть бути розділені на кілька відділів, що дозволяє упаковувати в один бокс їжу з різними смаками. Це можуть бути десерти, бутерброди, різні закуски. Завдяки пристойним розмірам боксу, є можливість замовити їжу для великої компанії, що дозволить подбати про закуски для корпоративу, або святкової вечері в домашніх умовах. В деяких випадках стінки боксів покривають спеціальним напиленням, що перешкоджає розмоканню картону, якщо доставляється дуже волога та м'яка їжа.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також