Перевірятимуть пожежну безпеку у торгово-розважальних закладах Рівненщини

1196 0

Ми у соцмережах:

Перевірятимуть пожежну безпеку у торгово-розважальних закладах Рівненщини

Після трагедії у російському місті Кемерово, де десятки дорослих та дітей загинули під час пожежі в розважальному центрі, глава українського уряду Володимир Гройсман розпорядився провести перевірки дотримання вимог та правил пожежної безпеки в таких центрах по Україні. Сьогодні, 29 березня, рятувальники розпочали консультації персоналу центрів у Рівному та Дубні.

 Такі консультації та тренування на тему, що робити під час виникнення пожежі, у торгово-розважальних закладах Рівненської області проводитимуть три дні — 29, 30 та 31 березня. Після того, як уряд видасть офіційні документи, які дозволятимуть ГУ ДСНС в Рівненській області проводити позапланові перевірки, стартують вони і в Рівненській області.

На разі в Рівному та районних центрах рятувальники проводитимуть тренування та консультації для персоналу торгово-розважальних закладів, як діяти в разі виникнення пожеж.

- Навчання персоналу – це одне із найперших питань, - каже заступник начальника обласного управління ДСНС Олег Панюк. - Вони мають знати куди дзвонити. Бо зараз приходиш на об’єкт, запитуєш як викликати пожежну охорону, а дехто ще досі відповідає 01. Або питаєш, як правильно користуватися вогнегасником? Бо були випадки, що бере вогнегасник і просто кидає його у приміщення і думає, що він зараз там зірветься і загасить все.

 

Розклад перевірок на 29 березня:

З 10:00 години працюють у кіноцентрі «Ера».

 

О 12:00 – «Скай Ап».

 

О 14:00 – ТЦ «Арена», що на автовокзалі.

 

О 15:30 – ТРЦ «Екватор».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також