«Перлини» та «Королеви» проти кризи

1830 0

Ми у соцмережах:

 «Перлини» та «Королеви» проти кризи

Попри сумнозвісну фінансову кризу, в Рівному не припиняють пошук красивих і фотогенічних дівчат. Якщо восени та в січні це робили з розмахом і шаленим фінансуванням, то тепер пошук красунь вийшов на трохи нижчий рівень. На кінець зими та початок весни заплановано аж два студентських конкурси краси — у РДГУ та МЕГУ.

Економіко-гуманітарна «Перлина» Традиційно конкурси краси цих університетів вже вийшли за межі навчальних закладів і організовуються ініціативною групою самих студентів. Зокрема, в Міжнародному економіко-гуманітарному університеті за конкурс «Перлина МЕГУ» взялася його минулорічна переможниця, другокурсниця факультету масових комунікацій та інформаційних технологій Анна Бікус. З її слів, дівчину ображало те, що про університетський конкурс не було такого розголосу, як про інші змагання з краси. Досвіду головній організаторці не позичати — окрім багатьох невеликих конкурсів, про Бікус дізналися більше після її перемоги у конкурсі «Перлина Рівного». Не дивно, що саме цей масштабний проект і взяв під свою опіку конкурс краси економіко-гуманітарного — команда головної «Перлини» активно допомагатиме студенткам МЕГУ підготуватися. ”Перлина МЕГУ-2009» відбудеться п’ятого березня у Палаці культури «Текстильник». До участі у ній на кастингах відібрали 12 дівчат. Звісно, не всі відповідають стандартам професійних конкурсів, зокрема, не є ідеальними за зростом. Організаторів це не турбує — вони впевнені, що перемогу, а разом з тим і право представляти ВНЗ на «Перлині Рівного», виборе найдостойніша. Цікаво, що за організацію конкурсу Бікус і компанія бралися, не маючи жодної копійки. Вже потім допомогу в організації пообіцяли спонсори, а днями гроші на корони для переможниць виділив і ректор МЕГУ Анатолій Дем’янчук.

Хід королеви Подібна ситуація й в організаторів конкурсу «Королева РДГУ» — ініціативної групи студентів на чолі з Анастасією Бондар. За її словами, основне фінансування проекту йде від спонсорів, керівництво університету до визначення «найкрасивішої студентки» особливого відношення не має. Фінал «Королеви» запланований на 24 лютого в музично-драматичному театрі. До нього студентки РДГУ готувалися майже три місяці, паралельно брали участь у благодійних акціях — звертали увагу на проблему СНІДу, на знак скорботи за героями Крут декілька днів голодували, до дня святого Миколая провели благодійну акцію «Подаруй свято дітям» та відвідали Тучинську школу-інтернат. Окремо організатори відзначають нестандартну фотосесію учасниць з молодим фотохудожником Дашею Гаврюсєвою. — Зараз дуже багато зусиль докладаємо до проведення фінального шоу, — розповідає Анастасія Бондар. — Плануємо декілька оригінальних виходів дівчат, дефіле яких будуть доповнені виступами молодих рівненських виконавців та гуртів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також