«Перлинки» чекають рівнян на шоу

1477 0

Ми у соцмережах:

фото - ЧаРівне

Фінальне шоу фестивалю «Перлинка та Перлина Рівного 2018» відбудеться у неділю, 9 вересня.

О 17 год. у Рівному у МПК «Текстильник» (вул. Гагаріна, 6) пройде об’єднаний фінал родинного фестивалю краси і талантів «Перлинка Рівного 2018» та конкурсу краси «Перлина Рівного 2018», який реалізовується в рамках громадського бюджету Рівного.

Організатори проекту – компанія «ARTmodels» та ГО «Нація талантів», які підготували для глядачів багато приємних сюрпризів та цікавинок.

Ведучими дитячої частини будуть учениці спеціальної програми «Ведучі заходів» Школи моделей «ARTmodels» Соня Берук та Валерія Топчій, а дорослої – вже традиційно столичний шоумен Володимир Андрієвський та рівненська співачка Марія Злата.

Під час фіналу на усіх глядачів чекатиме насичена і цікава програма, серед яких вокальні і танцювальні номери, літературно-музичні композиції тощо. Зокрема, для гостей свята співатимуть юні рівненські зірочки Соня Берук, Дар’я Бугайчук, Дарія Іванчук, співачка з Івано-Франківська, володарка Гран-прі конкурсу «Успішна пані України 2018» Ірина Шабан та фіналіст популярного телепроекту «Голос країни», наш земляк Дмитро Самко. Окрім усього, на глядачів чекає спеціальний сюрприз від головної організаторки Фестивалю, засновниці компанії «ARTmodels», володарки «Гран-прі Талант» конкурсу «Успішна пані України 2018» Оксани Ігас.

Рівняни побачать кращі виступи конкурсу «Шоу талантів» від «перлинок», який відбудеться напередодні фіналу, у суботу, 8 вересня, о 14 год. у МПК "Текстильник". До речі, усі бажаючі зможуть безкоштовно відвідати цей конкурс-концерт у суботу і побачити, які талановиті ьогорічні учасниці, а також підтримати дівчаток під час їхніх виступів!

Під час фіналу «Перлинки і Перлини Рівного 2018» проводитиметься і благодійна акція. Кожен охочий зможе придбати за власну ціну спеціальне імбирно-медове печиво з побажаннями, яке власноруч випекли маленькі фіналістки «Перлинки Рівного 2018», а римовані послання до них написали дорослі учасниці «Перлини Рівного 2018» під час поетичного майстер-класу. Усі виручені від продажі цих смаколиків кошти підуть на допомогу хворим діткам.

Присутні під час фінального шоу зможуть обрати власну глядацьку симпатію. Та учасниця, яка набере найбільше голосів від глядачів у залі, отримає спеціальний титул. А ще організатори свята облаштують спеціальні фотозони, де кожен охочий зможе зробити красиву світлину на пам’ять про вечір.

На фіналісток під час фінального шоу чекає чотири виходи: перший - презентаційний з індивідуальним дефіле, під час якого розкажуть про кожну з учасниць, другий – родинний вихід з батьками «Ми – українці» з родинним дефіле-променадом, третій – конкурсний вихід «Моя фантазія», під час якого дорослі «перлини» дефілюватимуть під спів Назара Власюка, а маленькі «перлинки» презентуватимуть власні соціальні ролики, та четвертий – вихід усіх фіналісток у вечірніх сукнях під спів Марії Злати.

Нагадаємо, проект «Перлинка та Перлина Рівного» проводиться у Рівному вже увосьме. Цьогоріч у конкурсах змагатиметься загалом 36 дівчаток віком від 5 до 25 років.

Вхід на фінальне шоу – вільний. Безкоштовне запрошення можна отримати за телефонами: 067 360 51 22, 067 383 50 06.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також