Перш ніж рідних рятувати від поліції, дізнайтеся, чи вони цього потребують

1320 0

Ми у соцмережах:

Перш ніж рідних рятувати від поліції, дізнайтеся, чи вони цього потребують

У Рівному стався черговий «порятунок» рідних від поліції. Від шахрайських дій потерпіла 79-річна рівнянка, яка віддала за сина 350 євро.

Спочатку на стаціонарний, а потім і на мобільний жінки надійшов дзвінок нібито від працівника поліції. Невідомий запевнив, що її син затриманий через скоєння дорожньо-транспортної пригоди та за уникнення від кримінальної відповідальності потрібні кошти. Жінка близько опівдня винесла усі заощадження невідомому, який оперативно дістався до місця проживання пенсіонерки.На вигляд зловмисникові було 20-25 років, середнього зросту, худорлявої тілобудови, волосся темне, одягнутий в чорну куртку з капюшоном, темні брюки.

Тільки через обумовлену годину після «звільнення» 79-річна рівнянка зателефонувала до сина, де він і чи його вже випустили з поліції. З'ясувалось, що жодної ДТП він не скоював, отож поліція його не затримувала. 

Поліцейські звертаються до громадян, аби вони наголосили батькам, рідним, близьким, що перш,  ніж рятувати синів, онуків, родичів від поліції, нехай зателефонують їм і дізнаються, де саме вони перебувають. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що це вже шостий факт шахрайства за подібною схемою в обласному центрі за останній тиждень. Поліцейські поліції проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчинених злочинів.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також