Перша перемога Олега Шандрука

1241 0

Ми у соцмережах:

Перша перемога Олега Шандрука

35-річний тренер Олег Шандрук здобув свою першу перемогу як тренер футбольної команди «Верес». До цього новостворена команда, яка проводить свої домашні матчі у Млинові, п’ять разів програла і один раз зіграла унічию.

Удача посміхнулася «Вересу» у грі проти ужгородської команди «Минай», яка перед тим обіграла млинівську команду в матчі Кубка України. Цього разу все теж спочатку йшло на користь гостей. Дві сотні мешканців Млинова і приблизно стільки ж гостей із Рівного побачили у першій половині гри повну перевагу «Миная», за який грав Василь Кобін. Той самий, який ще рік тому захищав червоно-чорні кольори львівського «Вереса» у вищій лізі. Саме він заробив одинадцятиметровий, який реалізував Роберт Гегедош. Могли гості забити ще, але їм не щастило.

А у другій половині гри настав час Шандрука. Молодий тренер здивував суперників, випустивши наприкінці гри Антона Котляра та Дмитра Заїкіна, які за два тижні перед цим прославилися п’яною бійкою і були ніби звільнені з команди. Судячи з усього, хлопці остаточно протверезіли і тому значно підсилили гру «Вереса». До цього гості виявилися неготовими і пропустили два м’ячі на радість уболівальників.

Перша перемога не посунула «Верес» із останнього місця у таблиці, але дала надію, що млинівська команда таки припинить програвати усе підряд. Але є і проблеми – за чутками (а про «народний клуб» можна довідатись лише із чуток), футболістам поки що не заплатили обіцяних грошей. І взяти ці гроші керівникам «Вереса» ніде. Черга із спонсорів до команди, що грає на сільському стадіоні Млинова, якось не стоїть. Міська рада Рівного фінансувати млинівську команду теж не збирається, а про «внески членів клубу» у «Вересі» сором’язливо мовчать.

Тож виходить, що футблісти грають за «Верес» винятково із щирих спортивних міркувань, як і має бути. Покажуть себе – запросять у команди, де платять гроші. Не покажуть – так і буде.

Наступний матч у Млинові «Верес» проведе у суботу 8 вересня. Суперник – «Нива» із Тернополя.

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також