Перше вбивство Нового року

2243 0

Ми у соцмережах:

Перше вбивство Нового року

Новорічно-різдвяне затишшя у Рівному закінчилося. О першій годині в ніч на суботу у дворі будинку №4 на вулиці Шкільній виявили чоловіка, що стікав кров’ю. До місця пригоди прибула «швидка», але врятувати життя потерпілого лікарям не вдалося. Під час надання медичної допомоги він помер.

Загиблим виявився 54-річний Гамбаров Енвер Гамбар-огли, уродженець Азербайджану, який проживав у будинку № 3 в провулку Шкільному в Рівному. Судово-медична експертиза з’ясувала, що смерть чоловіка настала від гострої крововтрати та ушкодження життєво важливих органів унаслідок вогнепального поранення у живіт. Із тіла загиблого вилучили 9-міліметрову кулю, за попередніми даними, від пістолета Макарова.

За фактом умисного вбивства Енвера Гамбарова прокуратура Рівного порушила кримінальну справу. Для її розслідування створена спеціальна слідчо-оперативна група. Як розповів прокурор Рівного Віталій Войтюк, напередодні загибелі Енвер Гамбаров у компанії двох своїх земляків відпочивав у розташованому на площі Короленка кафе «Політон-2». Застілля трьох азербайджанців не обійшлося без спиртного. Чи не його вживання й спонукало чоловіків розібратися з начебто існуючими взаємними кривдами?..

Вийшовши з кафе, вони продовжили з’ясовувати стосунки у дворі житлової дев’ятиповерхівки. Відтак у руках одного з чоловіків з’явився пістолет і пролунав постріл... У скоєнні вбивства Енвера Гамбарова правоохоронці підозрюють 40-річного Гасанова Ділавера Шовкет-огли, уродженця с. Араб Агдашського району Азербайджану. У 1989 році він прибув на територію України, отримав громадянство та проживав у своєї співмешканки на вулиці Степана Бандери, 60-а у Рівному. Зараз його місцеперебування невідоме.

Прикмети розшукуваного: на вигляд до сорока років, середньої статури, був одягнений у зелено-чорну пухову коротку куртку, чорні джинси та чорні туфлі, на голові мав чорну бейсбольну кепку. При має носить вогнепальну зброю. Правоохоронці просять усіх, хто бачив Ділавера Гасанова чи знає місце його перебування, повідомити у Рівенський міськвідділ внутрішніх справ, або зателефонувати за номером 02.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також